Buggfixar och frukostångest

Av 0 No tags Permalink 0

Ja, det tog ett par timmar men nu skall alla buggar som uppstod efter uppgraderingen till WP 2.8 vara fixade. Var en salig röra där både templates och plug-ins hade sin beskärda roll i problemen som uppstod.

Skall skriva klart ett mellankapitel i dag, det har jag lovat mig själv. Frågan är bara när…

Sitter med ett visst mått av frukostångest (jag vet, vackert nytt ord inte sant), då jag inte vet vad jag skall äta till frukost och då jag ej heller har någon större lust att gå till affären. Nåväl, I-landsproblem nummer 1 för dagen.

Som sagt, ett mellakapitel skall skrivas klart. Jobbar rätt mycket på mitt språk där, försöker skriva med korta meningar för att framkalla någon slags ångestkänsla hos läsaren. Det är svårt då det inte är så lätt att vara beskrivande i “telegramtext”. Men bra övning om inte annat. Dessutom har jag, då det är ett mellankapitel, ett krav enligt formen att hålla mig till en sida.

By the way…

Hur kan man se så glad ut när man åter frukost som hon på bilden? Jag vet att jag definitivt inte gör det och jag har inte sett något annat som gör det, om de inte fortfarande är fulla efter en natts festande… Falsk marknadsföring säger bara…

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.