Carry Me To The Shoreline

Av 0 No tags Permalink 0

I väntan på att dagens tredje kanna med kaffe skall fyllas i min väl använda bryggare skall jag försöka summera, inte bara dagen utan även mitt lilla projekt.

Jag skrev i dag klart det sista kapitlet i min bok och på sätt och vis satte det P för 2,5 års arbete. När jag säger på sätt och vis menar jag givetvis att jag inte alls är klar.

Eftersom jag har hållit på under en såpass lång tid har mitt skrivande utvecklats och det är skrämmande att se vilken skillnad det är på de första 7 kapitlen och resten. Jag har alltså i dag skrivit ut de första 75 sidorna och skall ägna natten och morgondagen åt att gå igenom dem och göra lämpliga ändringar.

Det mest fascinerande att se är hur långa meningar jag har använt mig av och det oerhörda mängd med inskjutna bisatser som dyker upp här och var. Men det kanske mest flagranta är mitt användande av personliga pronomen. Allt eftersom jag har skrivit har jag blivit allt bättre på att minimera min användning av pronomen och istället bygga meningar som frigör mig från dessa. Jag kan i ärlighetens namn inte säga att jag var vidare bra på det för två år sedan…

Förhoppning är att jag skall bli klar med detta under torsdagen och i början på nästa vecka trycka upp 10-15 exemplar av det första färdiga utkastet för att ge till människor som skall hjälpa mig gå igenom boken och se om det håller.

Men slutet närmar sig onekligen…

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.