Dark Light

Flera dagars ångest över slutet på boken verkar nu vara över i och med att den åttonde varianten verkar vara den som passar bäst.

Hade faktiskt aldrig trott att det skulle vara så svårt att sy ihop hela historien. En del går att skylla på de ändringar som har gjorts under tiden jag har skrivit men allt går inte att härleda till detta.

Ren konkret ligger jag ett år efter det tidsschema jag hade satt upp för mig men om allt går väl är det första hela utkastet klart om två till tre dagar. Därefter måste jag jag skriva klart det provkapitel jag skall göra åt Gleerups som ett första steg i att få skriva läromedel för dem. På sätt och vis känns det lättare då det finns en klar deadline som någon annan har satt upp och det egentligen enbart handlar om att leverera.

Den stora funderingen jag har just nu är om jag skall skicka iväg mitt utkast till två personer jag inte har hört av på ett respektive två år. Det finns för- och nackdelar med att båda skicka och inte skicka och vi får väl se hur det slutar…

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts