Fold me up, Pick me up, I’m portable

Av 0 No tags Permalink 0

Dag två i min skrivarperiod. So what’s new?

Tja… Efter att ha kollat rätt mycket på fotboll nu under sommaren kan jag bara instämma i vad alla experter säger om fotbollsspelare som har varit skadade; de saknar den rätta touchen. Det samma måste gälla för mig. Det handlar inte om att jag sitter och stirrar på en tom vit sida, inte alls. Men det rätta flytet har ännu inte infunnit sig.

Tidigare har texten mer eller mindre skrivit sig själv. Med detta menar jag att jag inte har behövt ändra så mycket i texten när jag väl har skrivit klart ett kapitel. Nu är det mer av en kamp. Jag fastnar på meningar och lägger mer tid än vanligt på att få dem “rätta”. Jag hoppas dock att detta är något som kommer att ändras om ett par dagar då jag är mer inne i skrivandet igen.

Kapitel 12 börjar ta sig men har ungefär två tredjedelar kvar att skriva på det och det är i den sista tredjedelen som den svåra delen kommer. Förhoppningsvis är detta något som kommer att vara färdigskrivet efter morgondagens session.

Dagens soundtrack:

YouTube Preview Image

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.