Freeze This Moment A Little Bit Longer

Av 0 No tags Permalink 0

Skall erkänna en sak när det gäller mitt skrivprojekt… Jag har haft svårt att få ihop mitt slut. Alla karaktärers motiv har funnits klara väldigt länge men från det till få ihop det hela till en helhet… Ja, låt oss säga att det har slitits en hel del hår över detta och ju närmare slutet jag har kommit, är nu bara cirka 5 kapitel från slutet, desto större har detta moln vid horisonten blivit.

Men i dag fann jag lösningen till det hela, det övergripande motivet som får alla pusselbitar att falla på plats och det kanske bästa av allt; det kommer inte direkt kräva några omskrivningar utan enbart ett par tillägg här och där. Bonusen som också kan cashas in är att jag löste ett problem med en av mina kvarvarande karaktärer.

Med andra ord måste detta firas! Så om en timme “korkar” jag upp förpackningen med frusen mango!

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.