How Can I Sleep With Your Voice In My Head

Av 0 No tags Permalink 0

“Födslovåndor.”

Det var en kollegas beskrivning av slutfasen av mitt skrivprojekt och det är svårt att hitta en bättre beskrivning.

Efter att ha ägnat ett par lediga dagar åt diverse projekt som har pockat på uppmärksamhet har jag nu helt och fullt kunnat ägna mig åt slutet på boken igen. Det svåraste efter ett litet uppehåll är att komma i gång att skriva igen och även den här gången har jag gjort som tidigare och skrivit små korta mininoveller av olika slag, allt för att få tillbaka flytet i språket.

Mycket handlar också om fokus. För tillfället har jag svårt att släppa “putsandet” på detaljer i andra kapitel och detta är något jag försöker komma bort från och ägna mig åt först när allt är färdigt.

Dags att återvända till arbetet.

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.