If I Could Throw This Lifeless Lifeline To The Wind

Av 0 No tags Permalink 0

Solen skiner och sprider lite värme i kylan. När jag vakande i morse hade termometern krupit över -12 och även om en morgonpromenad inte lockade lika mycket som en varm dusch vann dock friluftsmänniskan i mig.

Lov är det i vilket fall som helst och det innebär för mig att jag skall försöka skriva klart min bok. Planen är att skriva 4 500 ord per dag och med det bli klar med det första utkastet på fredag. Det återstår givetvis att se om min arbetsdisciplin kommer att hålla men än så länge känns det som att det kommer bli en lyckad utgång.

Har ett litet litterärt dilemma att ordna till först. Skall se om jag möjligtvis kommer ge mig på att försöka förklara det här och samtidigt (förhoppningsvis) kunna ge ett svar på detta dilemma.

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.