In the name of love, still my bleeding heart

Av 0 No tags Permalink 0

Sitter, i väntan på dagens stora fotbollsmatch, och skriver lite på ett kapitel. Eftersom jag nu har löst det övergripande problem jag hade med handligen är det nu bara att skriva på och slutet på detta projekt närmar sig mer och mer.

Samtidigt börjar en ännu obestämbar känsla av smyga sig på. Jag har ju trots allt levt med detta projekt rätt länge. När jag började var grundtanken att det nog skulle ta ett år att skriva. I dag har det nästan på dagen gått 2,5 år…

Så när slutet nu närmar sig är det både efterlängtat men samtidigt lite sorgset då en “epok” går i graven. Var så jag kände i morse tills jag drog ut en av skrivbordslådorna och såg högen med post-it lappar med idéer till nästa projekt…

Nåväl, här är dagens låt om inte annat: Steve Vai – Still My Bleeding Heart

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.