Dark Light

Dag ehhhh…. 5… på min skrivarperiod?

Anyway and anyhow… Börjar få lite ordning på kapitel 12 nu. Slängde cirka 2 000 ord för en timme sedan och har börjat strukturera om en del partier.

Just att skapa spänning i ord är något som är väldigt svårt. Jag ser ju bilder framför mig och vet precis hur jag vill ha det men att sedan översätta det i ord är förvånansvärt svårt.

Förhoppningsvis skall jag kunna ha det här kapitlet klart idag så att jag kan skicka iväg det till folk som kan läsa och komma med kritik. Det behövs på grund av att jag själv vet precis vad som händer och vad som kommer hända och det gäller att balansera på en väldigt tunn gräns då jag inte vill avslöja för mycket för läsaren samtidigt som jag vill skapa en viss typ av känsla.

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

Why Georgia…

Den tunga visaren har ramlat över midnatt och mörkret utanför mitt fönster är kompakt. Missförstå mig inte, jag…