Dark Light

Dag 7…

Gårdagen var en dag av glädje. Eller ja.. glädje och glädje; ett nytt kapitel blev klart. Dock inställde sig direkt ett nytt problem.

Tanken var att kapitel 12 skulle bli det sista som utspelade sig i Berlin, åtminstone är det så det är strukturerat i min outline. I kapitlet skulle det också dyka upp två mindre “plot twist” samt en liten större. Men efter att ha skrivit de två mindre insåg jag att jag redan hade kommit upp i cirka 4 500 ord eller 24 500 tecken. Vad betyder då detta? Jo, för att kunna skriva den större “twisten” räknar jag med att behöva minst 2 000 ord till vilket skulle göra att kapitel 12 blir mellan 1 000 och 2 000 ord längre än något annat kapitel.

Efter en del övervägande har jag därför bestämt mig för att lägga till ett trettonde kapitel som även det utspelar sig i Berlin. Men jag kommer behöva fylla ut det på något sätt med cirka 1 500 till 2 000 ord för att få en balans gentemot de andra kapitlen.  Så det är vad dagens arbete kommer att handla.

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

25 Minutes To Late

Klockan har obönhörligt tickat över till sjunde januari och det innebär att vårterminen ’11 inte längre är i…

The Art of Writing

Som en del av er kanske vet, eller har listat ut, så försöker jag skriva en bok. När…