Dark Light

Dag 7…

Gårdagen var en dag av glädje. Eller ja.. glädje och glädje; ett nytt kapitel blev klart. Dock inställde sig direkt ett nytt problem.

Tanken var att kapitel 12 skulle bli det sista som utspelade sig i Berlin, åtminstone är det så det är strukturerat i min outline. I kapitlet skulle det också dyka upp två mindre “plot twist” samt en liten större. Men efter att ha skrivit de två mindre insåg jag att jag redan hade kommit upp i cirka 4 500 ord eller 24 500 tecken. Vad betyder då detta? Jo, för att kunna skriva den större “twisten” räknar jag med att behöva minst 2 000 ord till vilket skulle göra att kapitel 12 blir mellan 1 000 och 2 000 ord längre än något annat kapitel.

Efter en del övervägande har jag därför bestämt mig för att lägga till ett trettonde kapitel som även det utspelar sig i Berlin. Men jag kommer behöva fylla ut det på något sätt med cirka 1 500 till 2 000 ord för att få en balans gentemot de andra kapitlen.  Så det är vad dagens arbete kommer att handla.

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts