Dark Light
YouTube Preview ImageLördagskaffet är på G och i väntan på detta skall jag slänga mig in i duschen innan jag sätter mig ner för en dag full av skrivande (hoppas jag).

Måste bara slänga upp två länkar, dels ett Youtubeklipp och dels en Spotifylänk. Det är bandet H.E.A.T som nådde mainstream attention förra lördagen med deras medverkan i Melodifestivalen. Vi andra dödliga har ju känt till dem ett längre tag och det är dags att sprida lite evangelium.

http://open.spotify.com/track/1cGAbcxBbJAXIgPwJ68A0z

 

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

What I’ve Done

Söndag. Kväll. Solnedgång. Tre ord som för ganska många säkerligen har en negativ innebörd. Givetvis kan inte jag förneka att det vid vissa tillfällen…