Dark Light

Precis som jag trodde/hoppades blev skrivandet betydligt mycket enklare nu när jag har avslutat kapitel 10. I går satte jag mig i en timme på ett kafé nere på stan och skrev fyra sidor. Fyra sidor som jag faktiskt var nöjd med också… Så produktiv har jag inte varit på ungefär fyra månader vilket borde vara en indikation på vilket håll det går. Tanken idag är att få klart kapitlet även om jag nu står inför samma dilemma igen, ett kapitel som kommer bli rätt långt i jämförelse med de andra.

Framförallt blev jag väldigt nöjd med en dialogdel mellan Jakob och Peter som faktiskt kändes både varm och ärlig.

Dagens skall dock först ägnas åt att investera i en ny skärm då min nuvarande har börjat få lite problem med Av och På-knappen. Känns som att det är vettigare att investera nu än när den går sönder. Just “gå sönder delen” brukar alltid ske i ett läge där den ekonomiska situationen är ansträngd.

Morgonen har hittills förgyllts med följande melodi…

Toto – King Of The World

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

Why Georgia…

Den tunga visaren har ramlat över midnatt och mörkret utanför mitt fönster är kompakt. Missförstå mig inte, jag…