Dark Light

Sitter med min dator och en dubbel cappucino och försöker hitta lite inspiration så här på fredagseftermiddagen.

Inspirationsjakten går till på följande sätt; Kolla aftonbladet.se, idg.se, twitter.com och dn.se. Just idag råkade jag fastna vid en artikelpuff på DN:s förstasidan.

Jag skall redan från början erkänna att jag inte tillhör skaran som ser Håkan Hellström som det bästa som har hänt sedan skivat bröd. Tycker fortfarande att musiken väldigt sällan säger mig något. Dock har hans texter ofta ett intressant djup och om man bara läser dem, utan att lyssna på tillhörande musik, kan de faktiskt nå poetiska höjder. även hans outtömliga energi live kan få mig att tillfälligt ryckas med.

Nåväl, artikeln var en intervju med Håkan Hellström, vilket ni säkert redan har räknat ut. Det som gör intervjun lite speciell är att den är gjord över en ganska lång tidsperiod. Journalisten bakom alstret heter Georg Cederskog och jag måste säga att han har fått till en av de bästa intervjuer jag har läst på länge.

Vad som gör artikeln ännu mer intressant är de fantastiska fotografier som hör till texten. Fotografen heter Caroline Tibell och har fått till en underskön (ja, jag vet men tyckte inte jag kunde använda fantastisk igen) stämmning i bilder på Håkan.

Du hittar artikeln här: http://www.dn.se/kultur-noje/musik/hakan-hellstrom-intervju-1.1181262

Jobbar rätt hårt nu med att få igång mitt skrivande igen. Har haft två veckor där väldigt lite text har producerats och veckan som har gått har varit hektisk i överkant på jobbet vilket i sin tur har lett till att orken och energin har tappats bort. Har dock hittat en bra ingång till nästa kapitel och det är nu dags att börja fila på denna.

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

Titel

Införskaffade för snart två veckor sedan ett program som heter Writer’s Café. Det är utan tvekan en av de…