Dark Light

Ja då var man hemma igen efter 14 dagar in the United Kingdom. Full av syn- lukt- och känslointryck borde man nu kunna skriva likt en smurf på kokain.

Dock landar jag ju aldrig i England i boken utan sitter fortfarande och skriver på mittenakten som utspelar sig i Tyskland.  Jobbet drar igång igen denna veckan och det kommer antagligen resultera i att det inte blir något skrivande. på minst en vecka. Det kan dock vara så att jag skriver om den andra prologen men vi får se.

Har dock inhandlat lite böcker i England. Två av Steven Frys böcker som jag länge har varit sugen och läsa. Men det största fyndet är nog framför allt The Gun Seller av Hugh Laurie. Hörde talas om den här boken för lite över ett år sedan och har jagad den sedan dess. Nu ligger den på bordet bredvid sängen och jag längtar efter att få öppna den, känna lukten av papper och den lite sträva känslan mot mina fingrar allt medan jag bläddrar…

Hmm.. kanske i helgen… vem vet…

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

Sussudio

Eftersom tanken med denna, låt oss kalla det för en blogg, var att skriva om mitt skrivande, har…

Nya mål?

Måste, till min stora förtret, erkänna att helgen inte alls blev lika produktiv som jag hade tänkt. Nu…

Wither

Förra veckan skulle bli startskottet för skrivande på mellandelen av boken dock kom verkligheten i fatt mig. Måndagen…