Message in a Bottle

Av 0 No tags Permalink 0

Jag hade på känn att det skulle ske för eller senare… Efter snart 4 år med Lena och Kerstin var det egentligen logiskt att det skulle ske… Jag har återigen pysslat…

Tanken med denna helg var att skriva klart kapitel 10, något jag tyvärr inte har gjort. Hade svårt att komma igång i dag och ägnade mig åt korrekturläsning av kapitel 9 istället då jag kände att jag behövde läsa in mig lite.

En stor anledning till att jag inte har skrivit något på boken är att jag har pysslat i helgen. 9 brev har skrivits och har vackert, med mina mått mätt, slagits in.

Jag fick idén på väg hem från jobbet i fredags och började skissa på det tidigt på lördag morgon. Besökte bokhandeln och Åhlens. Köpte papper, penna och snöre samt ett par frallor och låste in mig i min lägenhet för Operation Pysseldag. På bilden ser du lite av resultatet dock inte allt.
brev

Men som sagt. I blame Lena and Kerstin!

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.