Dark Light

Ja, här sitter vi igen då…

Har inte skrivit på ett tag, inte för att jag inte har haft något att skriva, tvärtom. Har dock jobbat konstant ett tag, åtminstone känns det så men får försöka dra iväg ett par inlägg under dagen för att komma i kapp mig själv.

Fick nya numret av tidningen Språk! i förra veckan och den innehöll en hel del intressanta artiklar, kommer ett inlägg om det om ett par dagar tror jag. Skall återgå till mitt skrivande nu, har lovat mig själv att få klart ett kapitel denna vecka.

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

Ord

Har lyckats skriva hela 134 ord… vet inte om jag skall vara stolt eller besviken…