Dark Light

Ibland när man hittar något nytt på nätet kan det vara roligt att tänka tillbaks och försöka hitta vägen bakom resan.

Just detta gjorde jag när jag hittade den här siten: Permanent Bedtime.

Det hela började med att jag läste senaste numret av Wired, en tidningen jag uppskattar mycket trots all reklam som den är nedlusad av. Jag föredrar den amerikanska version framför den brittiska men beggers aren’t choosers så…

Nåväl, i Wired läste jag en krönika av Warren Ellis som handlade om Kindle, en produkt jag har skrivit om tidigare här. I slutet av krönikan fanns det, som det numera nästan alltid gör, en länk till hans blogg och jag bestämde mig för att kolla in den då hans krönika var både roligt skriven samt intressant.

I ett av inläggen på hans blogg tipsade han om en ny site som en av hans vänner verkar ligga bakom, nämligen Permanent Bedtime. Siten spelar helt enkelt upp väderrapporter från BBC då detta, enligt många, verkar vara det perfekta sättet att somna till. Även den mest inbitne nattuggla verkar ha svårt att hålla ögonen öppna till denna, av människan tillverkade sömnmedel.

Det är en intressant idé, och även rolig. Man kanske skulle sätta sig och snickra ihop något från SR eller så kan jag helt enkelt länka till webbradion….

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

Mobilbloggar

Leker lite med min nya mobil och tänkte “varför inte prova att blogga lite?”. So here I go!