Dark Light

Fick en mycket trevlig överraskning idag, en inbjudan till betan av Spotify.

För er som inte har hört talas om Spotify så är det en musiktjänst som man antingen kan köra i ett reklamfinansierat läge eller i ett betalläge. Upphovsmännen bakom tjänsten har skrivit avtal med nästan alla av de stora skivbolagen (och låt oss vara ense om att det numera nästan bara finns stora skivbolag).

Nåväl, jag registrerade mig på deras site www.spotify.com och efter en enkel registreringsprocess kunde jag ladda ner en liten klient till min dator och vips hade jag tillgång till ett oerhört stort utbud av musik.

Jag måste säga att detta är framtiden. Musik du kan lyssna på vart du än är, så länge du har en uppkoppling, i bra kvalité och möjligheten att skapa spellistor etc.

Tog inte mer än ett par timmar innan jag började prenumerera på Premiumtjänsten som kostar 99:- i månaden. I och med detta slipper man reklamen, som inte på något sätt är störande, samt att det känns bra att stödja upphovsmännen (och kvinnorna) bakom musiken.

För de som undrar över min musiksmak, eller bristen på smak, så kan ni se vad som spelas genom att klicka på länken här:

http://www.lastfm.se/user/isacssonhenrik

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

What I’ve Done

Söndag. Kväll. Solnedgång. Tre ord som för ganska många säkerligen har en negativ innebörd. Givetvis kan inte jag förneka att det vid vissa tillfällen…

Wither

Förra veckan skulle bli startskottet för skrivande på mellandelen av boken dock kom verkligheten i fatt mig. Måndagen…