Seven Days of Saturday

Av 0 No tags Permalink 0

Rutan plågas av en blandning av is och regn och jag försöker värma upp insidan av min lägenhet genom att låta flitens lampa brinna klart. Nåväl, flamma upp lite då och då snarare…

Förmiddagen har gått åt till att lösa ett litet problem jag har skapat åt mig själv i mitt skrivande. Jag hade, paradoxalt nog, redan kommit på en lösning men genom att byta plats på den bostad dit min karaktär på väg har denna lösning gått åt intet. En helt ny lösning krävs därmed och jag tror jag har hittat något som kan fungera. Dock vet jag nog inte det förrän jag har skrivit klart kapitlet så jag får återkomma med svaret om ett par timmar.

Under den tid jag har skrivit på min bok har jag gått igenom lite olika faser när det kommer till musik under skrivandet. I början hade jag på musik hela tiden för att efter ett tag sitta helt i tystnad och skriva. Därefter blev det musik igen och nu är jag tillbaks till tystnaden. Dock har jag nu hamnat i en litet prekär situation då jag för tillfället het har snöat in på Albert Hammond och det bär mig lite mot att stänga av musiken mitt i den fantastiska The Free Electric Band men vd gör man inte för konsten! Låter er under tiden ta del av ett par av hans bästa låtar!

Albert Hammond

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.