Take Me To The Pilot

Av 0 No tags Permalink 0

Ett par veckor med tonvis med arbete har lett till att skrivandet har blivit lidande. Ljuspunkten just nu är att det snart är lov vilket ger mig två och en halv vecka att skriva på. Allt faller i och för sig tillbaks på struktur och disciplin men jag tror att det kan bli bra.

Har på sät och vis hållit igång skrivandet genom att skriva en kort skräcknovell. Jag har arbetat med ett skräckprojekt med mina elever och det har mynnat ut i att de har skrivit egna skräckberättelser.

En dag när jag satt och hjälpte en elev märkte jag att han bara skrev av det jag sa till honom. För att tydliggöra hur man kunde skriva hämtade jag min dator och skrev en kort inledning på 30 rader. För att göra det hela lite mer intressant använde jag honom som karaktär. När jag skulle läsa upp min text för honom samlades flera av de andra eleverna runt bänken där vi satt. Efter de hade lyssnat ville de att jag skulle skriva klart berättelsen vilket jag också gjorde samma kväll (om än lite hastigt). Som en avslutning på vecka släckte vi sedan ner klassrummet, tände ett levande ljus och så läste jag novellen för dem.

För de som vill läsa novellen så kan ni ladda ner den här

Men nu ligger allt fokus på att bli klar med boken och den resan börjar… nu!

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.