The Art of Writing Part 2

Av 0 No tags Permalink 0

Jag får krypa till korset och erkänna.. lyckades inte få ur mig ett enda ord.

Jag vetfaktiskt inte riktigtvad det beror på. Jag har hela boken klar i mitt huvud och borde kunna sätta mig ner och skriva klart allt men det verkar tyvärr inte var så lätt. Framför allt är det mycket jobb som snurrar i huvudet som jag försöker skjuta bort, de tankarna får återkomma den 7:e när terminen börjar igen.

Så, skall jag då försöka bli klar i dag?

Jo, jag hoppas det. Men det kapitel jag skriver på nu är kanske det svåraste i hela boken. Det är väldigt mycket fakta som måste ut till läsaren, fakta som är viktigt för resten av handlingen. Men det är en svår balansgång, att presentera mycket fakta och samtidigt se till så att det inte blir för torrt.

Som det är nu så har jag i alla fall fått ut den första stora fakta delen och har 2,5 kvar. Så jag har gått runt ett pra dagar och filat lite på hur man kan göra för att “lätta” upp det hela lite. Vi får se om jag lyckas, en kaffepaus kanske hjälper…

/H

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.