Dark Light

Jag har ett kapitel kvar att skriva som utspelar sig i Paris. En del av mig hade gärna lagt än mer tid på just denna stad men det för tyvärr inte handlingen framåt. Redan när jag började skriva var jag klar över att Paris bara skulle bli en mellanlandning, om än en viktigt sådan.

Paris som stad fascinerar mig oerhört mycket och jag var mycket nära att åka dit en vecka i somras. Suget finns fortfarande men är lite fel årstid nu, en vår i Paris känns betydligt mer spännande än en höst. Fast jag kan ha fel…

På gott och ont kan jag lägga lite mer tid på Paris i mitt skrivande eftersom jag, som jag skrev i förra inlägget, har råkat flytta om ett kapitel. Jag säger på gott och ont eftersom det nu blir betydligt svårare att lösa en liten, men ack så viktigt , detalj som jag i min synopsis hade fixat till.

Passar på att slänga med lite musiktips. Det tog ett par genomlyssningar, något som brukar vara ett bra tecken när det kommer till kvalitén på skivor, innan Poetry for the Poisened, Kamelots nya album, satte sig. Men ack vad bra det är!

YouTube Preview Image

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

25 Minutes To Late

Klockan har obönhörligt tickat över till sjunde januari och det innebär att vårterminen ’11 inte längre är i…

Blackest Eyes

Jag tillhör skaran som stolt betalar tv-licensen. Bortsett från den rent solidariska handlingen gör jag det framför allt…