Dark Light

Tanken med den här bloggen har alltid varit att använda den som en slags dagbok över mitt skrivande. Men då jag inte har skrivit något skönlitterärt på 1,5 år har det också varit tyst här.

Men nu är det dags igen. Sommaren har används till att göra research inför nästa stora projekt, än så länge går under arbetsnamnet “The Silence In Between”, i brist på bättre idéer.

Till skillnad från det förra projektet har jag denna gång varit mycket mer noggrann med struktur. Både i form av tankekartor, karaktärsblad och plot points. Tanken är att detta skall göra själva skrivandet enklare. Det finns också en preliminär tidsram som jag skall försöka följa. 22 kapitel och en vecka per kapitel.

Det är kanske väl ambitiöst men jag tror på idéen att vara väldigt konkret och att inte enbart skriva “på inspiration”. En fördel jag dessutom har den här gången är att jag kommer att kunna återanvända 4-5 kapitel som med vissa justeringar kommer passa väl in i den nya historien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

Kom Igen Lena

Sitter med min dator och en dubbel cappucino och försöker hitta lite inspiration så här på fredagseftermiddagen. Inspirationsjakten…