Dark Light

Såg, för andra gången, Dustin Hoffman i Inside the Actors Studio igår. Både när jag har sett honom i detta program samt andra så slås jag över vilken fantastisk berättare han är och hur han utrycker sig språkligt. Av alla de citat och oneliners han har “slängt ur sig” finns det ett som har fastnat hos mig:

“In acting, you try to admit more than the lesser crime. You want to get down to the deeper crimes of your self.”

Jag är övertygad om att detta går att applicera även på skrivandet, åtminstone i mitt fall…

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts

Deadwing

Operation Skrivande har nu inletts och jag sitter på ett lokalt café och smuttar på min stora kopp…