Dark Light

Söndag. Kväll. Solnedgång.

Tre ord som för ganska många säkerligen har en negativ innebörd. Givetvis kan inte jag förneka att det vid vissa tillfällen har varit det samma för mig. Kanske framför allt är det ordet söndag som har haft den mest negativa klangen för mig. Men idag känner jag inte några som helst negativa känslor för något av dessa tre ord.

Det enda jag kan känna är att dagen har gått lite väl fort. Jag har inte hunnit med det jag hade satt upp som mål för mig och det har skapat ett visst mått av frustration i mig. Förhoppningsvis går det över när de första dropparna av det nybryggda kaffet rinner ner i min hals.

Vad jag itne har hunnit med är att skriva. Det har varit ont om skrivande på mitt bokprojekt. Med det sagt så har jag itne varit oproduktiv, inte på något sätt. Jag har bara inte skrivit på boken.

Jag brottas lite med en fundering om huruvida jag skall lämna det kapitel som jag arbetar med och börja på nästa kapitel. Det finns för och nackdelar givetvis. Framför allt gillar jag att skriva linjärt då jag tycker att man får ett skönare flyt i texten och man är konstant med i centrum av handlingen. Å andra sidan, när man kör fast så är det kanske vettigare att lämna stycket en stund och återkomma till det lite senare.

Jag får fundera lite mer på det under kaffedrickandet tror jag.

Till kaffet kommer det bli lite musik, nämligen detta:

http://open.spotify.com/track/39OZpmsquWGSgs1Lt6BXr0

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts