Dark Light

Den tunga visaren har ramlat över midnatt och mörkret utanför mitt fönster är kompakt. Missförstå mig inte, jag gillar verkligen mörker och framför allt känslan av höst som blir starkare för varje dag.

Har suttit i kväll och försökt skriva ett par rader men utan större lycka. Har dock presterat fem sidor men dock inget till boken utan något helt annat. Det var i och för sig skönt att få skriva av sig lite.

Började läsa The Gun Seller igår och jag måste säga att den är helt fenomenal. Bara på de första tre sidorna finns det meningar som jag skulle kunna ge både min högra och vänstra arm för, dock bara bildligt talat. Språket är helt fantastiskt och man märker att Hugh Laurie har arbetat nära Stephen Fry. Likväl går det inte helt att jämföra de båda men det är helt klart att jag har fått en ny favoritförfattare och att alla hyllningar jag hade hört om boken var sanna. Så P, om du läser detta så har jag en bok till dig…

Slits lite just nu mellan att lägga mig i sängen och sova eller att lägga mig i sängen och läsa. Det som ställer till det lite är att jag är lite för trött för att få ut den fulla njutningen av boken och då den har börjat helt fantastiskt så vill jag njuta av varje stavelse i boken. Nackdelen med att bara lägga sig och sova är att jag antagligen kommer ligga och vrida och vända på mig i någon timme.

Ibland är livet svårt…

/H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts