Dark Light

Ett byggföretag håller på med något som kallas bilning i mitt hus. Innan ni alla nu springer iväg och googlar detta lilla ord kan jag berättade att det bara är en eufemism för betongborrning. Jepp, de borrar i hela j***a huset vilket resulterar i att det är svårt att få något som helst gjort.

Har i alla fall fått gjort lite research för ett nytt kapitel men har oerhört svårt att komma i gång, borrandet hjälper inte till…

Håller i alla fall på att tappa upp ett bad, har ett par artiklar kvar i nya Språk! samt en bok jag tänkte läsa några kapitel i.

För er som inte skall bada, lyssna på en rätt bra tolkning av en mycket känd låt:

http://open.spotify.com/track/4co15Wj0uZPDakqk1rJXd6

/H

2 comments
  1. Då de som utförde arbetet borrade i källaren är det detta jag beskrev. Att de sedan använde ordet bila är deras val. Men eftersom jag använde mig av ordet eufemism så visar detta att jag har en tämligen ironisk syn på deras val av ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts